برگر کلاسیک چیست و چرا هنوز مهم‌ترین مدل مرجع برای سنجش کیفیت برگر است؟ در این مقاله ساختار، ترکیب، تاریخچه و استاندارد برگر کلاسیک را می‌شناسیم.
درک ساختار عضله گوشت‌ (فیبر، چربی و بافت همبند) تعیین می‌کند پتی برگر شما چقدر آبدار، خوش‌جوید و استاندارد باشد. این راهنمای مهندسی بافت است.
راهنمای کامل و علمی انتخاب درصد چربی مناسب پتی برای برگر آبدار و حرفه‌ای؛ از ۲۰ تا ۳۰ درصد چربی، سبک‌های مختلف پخت و استاندارد مهندسی‌شده کیوب برگر.