برگر انگوس چیست و چرا این‌قدر سر زبان‌ها افتاده؟ در این مقاله، تعریف علمی گوشت انگوس، تفاوت برگر انگوس با برگر معمولی و نگاه مهندسی کیوب برگر را بررسی می‌کنیم.
مقایسه چربی ۲۰٪، ۲۵٪ و ۳۰٪ در پتی برگر از نظر آبداری، طعم، شرینک و مناسب‌بودن برای گریل و دلیوری؛ راهنمای انتخاب درصد چربی استاندارد برای برگر حرفه‌ای.
درک ساختار عضله گوشت‌ (فیبر، چربی و بافت همبند) تعیین می‌کند پتی برگر شما چقدر آبدار، خوش‌جوید و استاندارد باشد. این راهنمای مهندسی بافت است.
راهنمای کامل و علمی انتخاب درصد چربی مناسب پتی برای برگر آبدار و حرفه‌ای؛ از ۲۰ تا ۳۰ درصد چربی، سبک‌های مختلف پخت و استاندارد مهندسی‌شده کیوب برگر.